• 10224
    ciddi manada okunmayacak duruma gelen platform. yeni teknik direktör geleli daha 1 ay olmamış "istifa"ya davet edenler mi ararsın? küçük takım teknik direktörü diye alaycı ifade kullananlar mı ararsın? ne ararsan var. hayır bunu söylerken destekleyici argümanlar da kullanmıyorlar. neden küçük takım hocası anlat biz de bilelim?

    maç içindeki tercihlerini eleştirirsin. izahıyla anlatırsın ama gelişigüzel bir şekilde hiçbir argümana dayanmadan eleştiremezsin. moderasyon ekibi maç tarihi ve adı yazmayan entryleri sileceğine bunları silsin. bu entryler hiçbir şey içermiyor.

    kaldı ki sen bu adamı istifaya da davet edemezsin. ne bu arkadaş? adam daha yeni geldi. riekerink'e yazılanların aynısı şimdi kendisine yazılıyor. e riekerink'i de istifaya davet eden sen değil miydin? tamam istediğin oldu onu gönderdiler ama sen yeni geleni de istifaya davet ediyorsun. ne şimdi bu? sorunun teknik direktörde olmadığını anlayamıyorlarsa galatasaray'ı tutmalarını geçtim komple futbolu hayatlarından çıkarmalılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın