resim
Tolgay Ali Arslan
Takım:Melbourne City
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 170
    konuşulan rakamlara transferine çok da soğuk bakamadığım, iki yönlü ortasaha tanımının içine tam anlamıyla dolduran beşiktaş topçusu.

    tolgay'ı beğenmeyen yada konuşulan rakamları fazla bulanların argümanlarını tek tek inceleyelim;

    "galatasaray beşiktaş'ın yedek topçusunu mu alacak ?" minvalinde yapılan yorumları görünce nerede olduğumu sorguluyorum, kendimi kahvehanede zannediyorum. tolgay'ın beşiktaş'ta yedek olması bir kriter olmadığı gibi bizim o oyuncuyu almamız incilerimizi düşürmez korkmayın. ortasahamızın can çekiştiği bir gerçek. bunu kabul etmek istemeyenler var belli ki. diğer yandan ligin en iyi ortasaha ikilisi atiba-oğuzhan'ın arkasında yedek bu adam. önlerinde ise talisca diye denişik bir şey var. bunları kesememesi kadar doğal bir şey yok. elimizdeki sneijder hariç tüm ortasahaları cebinden çıkartır bu adam ister kabul edin ister etmeyin. beşiktaş'ın ortasahadaki 5. alternatifi gökhan inler bizde ilk 11'e ilk yazılacak 4. isim falan olur şuan gelse. yani beşiktaş'ın ortasahasının çok şişkin olması bizden bağımsız bir durum. bu onların kadro planlama başarısı ile ilgili.

    "avrupada aynısını x paraya alırsın"
    yönetimin bunu yapacağına inancınız varsa almayalım tabii tolgay'ı. eleştirdiğiniz şey zaten yönetimse de onun başlığı burası değil. yani yönetimim beceriksizliği tolgay'ın yeteneklerine zeval vermez.

    "2 milyon maaş mı verecez yine?"
    bizim maaş tabanı iki milyon beyler. bu böyle. bunu düzeltmek de öyle hemen olacak şey değil. kadronun %90'ı değişirse makul seviyelere gelebilir verdiğimiz maaşlar. tolga'nın 2 milyon aldığı yerde tolgay 4 almalı.

    kısacası umarım gelir. çok beğendiğim bir topçu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın