• 59
    "galatasaray'ın geleceğiyle ilgili olumlu düşünmek istiyorum" diyenlerin izlememesi gereken maç. hadi burada durumu anlatan adamı engellersin, kafan rahat eder. ama maçta rakip futbolcuyu durdurup gol atmasını engelleyemezsin.

    sinirinizi bozmak istemiyorsanız izlemeyin. izleyecekseniz de olası sonuca hazırlıklı olun, ona göre izleyin. bu maçı kazanmak için tek şansımız gol yememek ve gol şansımızın yanımızda olması. içeride yenildiğimiz trabzon'dan kat be kat formda ve güçlü bir trabzon'la oynayacağız. bunun yanı sıra trabzon daha istekli olacatır. zira bizim takımdakilerin çoğu "aman yenilmeyelim de ihale bize kalmasın" derdinde. buradaki gibi şampiyonluk, ikincilik filan bir çoğunun umrunda olduğunu zannetmiyorum. trabzon ise bu maçı kazanarak fenerle arasındaki farkı 3'e indirmek isteyecektir. fener daha puan kaybeder. bunun yaın sıra bizimle olan puan farkları da 5'e inecek. bu fırsatı trabzon tepmemek için elinden geleni yapacaktır.

    deli gibi bastıracaklar. benim tahminim tudor'un takımı geride tutacağı. defans yapmaya çalışacak. hem de elimizdeki en kötü defans oyuncularıyla. gol yemediğimiz maç yok zaten. gol de atıyoruz ama bu maç öyle 2 yiyip 3 atabileceğimiz bir maç değil. 1 gol yersek, iş biter. hele erken 1 gol yersek işler karışabilir bile.

    dediğim gibi gol yemezsek puan alırız. ama gol yersek puan alma şansımız yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın