resim
Gregory Kurtley van der Wiel
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:36
Boy:1.83
Uyruk:Hollanda
  • 88
    fizikselden öte mental bir problemi olduğunu düşündüğüm fenerbahçe futbolcusu. 17 mart 2017 fenerbahçe konyaspor maçı'nda vasat altı bir performans gösterdi. 2 sezon önce bulunduğu yerle şu an arasında dağlar kadar fark var. geriye doğru bir yolculuk yapalım.

    takvimlerimiz 2014'ü gösteriyor. psg'in banko sağ beki van der wiel, tüm avrupa'da ilk 3'e girebilecek bir bek performansı gösteriyordu. dani alves'ten sonraki sağ bekini arayan barcelona'nın gözü, 26 yaşındaki hollandalı'nın üzerindeydi. hem kulüp hem de milli takım performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmiş bir van der wiel vardı. ajax'tayken gösterdiği potansiyelinin dışa vurumunu yaşıyor gibiydi.

    2017'ye geldiğimizde ise türkiye ligi 4.sünde kadroya girmekte zorlanıyor. sıradan bir anadolu takımı karşısında sahaya çıktığında fark yaratamıyor. 3 yıllık bu değişim gerçekten akıl alır gibi değil. fiziğinde bir gerileme göremiyorum, hala fit durumda. ancak mental olarak bir sıkıntısı olduğu çok belli.

    tam olarak hazır hale geldiğinde, ligimizin çok üzerinde bir oyuncu olduğu aşikar. bir türlü kafasını sahaya veremiyor. bugünkü maçta da aklı bir karış havadaydı.

    eve gidiyorsun, kapıyı rose bertram açıyor. binlerce erkeğin hayalini yaşıyorsun :( nasıl bir mental sıkıntın olabilir ki ? manyak mısın olm sen ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın