resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9413
    son 5 senedir yerine sadece 1 kişi alınmıştır. o da zaten aslanlar gibi oynadı,katkı verdi,gitti. diğerleri ise " kaç kişi aldık hep sabrı oynadı yav ehe ehe, bakin aslan gibi oynuyor işte, yuregini sahaya koyuyor" demek için alınan futbolcu lisansı olan insanlardı.

    benim ağrıma giden bu kadar büyük ve potansiyelli bir kuruluşun nasıl bu kadar basit ve mide bulandırıcı yönetildiğini görmek. küçükken bilmezdik bu işleri kulübün içini dışını falan. saf duygularla kör göz desteklerdik. ama biraz içini görmeye başlayınca yavaş yavaş soğuyor insan.
    galatasaray adını 2 senede yerle bir ettiler. son 2 senenin verilerinde de taraftar sayısı en az artan takımız. biz hala sabriyle uğraşıyoruz. yazık gerçekten bazen bu takımı tutmaktan çok acimayla ve vah vahlanmayla geçiyor zamanım.
    sevinmek için sevmedik lafı da bomboş bir laf.şahsen ben sevinmek için seviyorum şu an. 30lu yaşlarıma yaklaşırken bunu söylüyorum.4 yaşındayen kadroyu sayiyordum, hepsi oz abimmis gibi resimlerine bakip guluyordum.hadi amcalara say oğlum kadroyu dediginde babam,nefes almadan sanıyordum o yaşta. o zamanlar başka çocukluk iste. şimdi yok öyle. hatayı gördün mü vuracaksın suratlarina. uyarıysa uyarı küfürse küfür. başarısızlığa tahammülüm yok. hele ki bile bile başarısızlığa hiç yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın