resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1263
    sözlük ortamı için bunu çok sık yazar hale geldik ama ortamız yok maalesef. cidden ya fazla övüyoruz ya da fazla gömüyoruz.

    tolga'nın son yaptırdığı penaltı hiçbir şekilde açıklanamaz. benim için, yasin ve chedjou'nun kupa maçında yaptıkları hareketlerden bir farkı yok. kesinlikle disiplinsizce bir davranış ve en iyi ihtimalle para cezası verilmeliydi. ancak disiplin denilen kavram bizim kulüp için o kadar uzak ki böyle bir cezayı beklemek ahmaklık olur.

    yine de bu hareket yüzünden kendisi için "çöp" yazmak biraz abartılı bir durum. son maçlarında vasatın altı bir performans sergilese de sezonun ilk haftalarında takıma direnç katan da kendisiydi. hatta takımda en fazla övgüyü alan kendisiydi diyebiliriz.

    fenerbahçe maçıyla başlayan ve aylar süren sakatlığı, formundan bayağı bir şeyler götürdü. sezon başındaki görüntüsünden çok uzak. sakatlığının üzerine tudor'un kendisini biraz daha ön tarafta kullanmasını da ekleyince top kayıplarıyla göze batan bir tolga izlemek zorunda kalıyoruz. orta sahada kullanabileceğimiz sadece 5 oyuncu olduğunu hesaba katarsak ki bunların ikisi josue ve sneijder, sezon sonuna kadar kullanılma biçimini eleştirmek doğru olmaz. tudor'un oynattığı fizik ve kondisyon gerektiren sistemde kadroya yazacağı ilk orta saha kendisi. bu sezon mecburen idare etmek durumundayız. gelecek sezon tudor tarafından daha farklı bir rolde kullanılacağına inanıyorum.

    formsuzluğu ve yaptığı disiplinsizce hareketler yüzünden sonuna kadar eleştirilmeyi hakediyor. ne yazık ki bizim eleştiriden anladığımız şey direk gömmek olduğu için çabuk oyuncu harcıyoruz. tolga'nın sakatlık problemi olmasa sahada ne vereceği belli. kronik sakat olmasına rağmen üstelik yüksek maaşla transfer edenler de belli. çözüm tolga'yı gömüp bir sonraki hatalı transferi mi beklemek yoksa önce transfer edenleri mi gömmek, orası size kalmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın