• 3843
    yine başladılar çoğu sikindirik branşlarda olmak üzere bize karşı aldıkları galibiyetleri yüceleştirmeye. voleybolda yendik, basketbolda yendik, esporda yendik 10-0 oldu. he bir de bu espor'da küme düşmüşüz. yalaka medyası sağda solda "112 yıllık galatasaray kulubü'nün bir branşı, kuruluşunun ilk senesinde küme düştü." diye haber yapıyor. he amk he rezil rüsva olduk çok üzüldük. espor'la yatıp kalkıyoruz ya.

    basketbolda da voleybolda da bizden iyiler zaten inkar etmiyoruz. yenip kızdırabilirler bu da haklarıdır. zaten kuruluş amacı sadece galatasaray'a karşı "maç" kazanmak olan bir topluluk için büyük övünç kaynağı bu. fakat futbol konusuna dönünce böyle bir melül, böyle süt dökmüş kedi oluyorlar. onun dışında haticeyi bırakın da neticeyle övünmeye başlayın artık. bizi yenince kupa veya şampiyonluk vermiyorlar. 10-0 olmuş, 20-0 olmuş pek umrumuzda değil açıkçası. futbolda yeneriz, bayan basketbolda yeneriz, ne bileyim belki erkek basketbol playoff'larında yeneriz. sallıyorum 12-3 olur. ee sonuç ? branşları önce bir şampiyon tamamla sonra dilediğince kutlamanı yap.

    nacizane hatırlatma yapayım. en son böyle 14-0 falan branş galibiyetleriyle övünürken denizli faciasını yaşayıp 5 sene kendinize gelememiştiniz. tam böyle toparlar gibi olup yine branş galibiyetleriyle övünürken şike davası götünüze girdi daha belinizi doğrultamadınız. bence çok bu branş galibiyetleri konusuna girmeyin başınıza dert açıyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın