resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 1149
    kendisi ile alakalı 11 mart 2017 galatasaray gençlerbirliği maçında bir pozisyon dikkatimi çekti. maç 2-2 devam ederken arkasına atılan bir topta çok da rahat bir pozisyondayken topu rakibinin önüne indirdi ki caps aşağıda mevcut.

    http://gss.gs/2hg

    burada panik yapmış olması veya arkasında adam olup olmadığını kestirememiş olması muhtemel. galatasaray futbol takımında oynayan bir futbolcunun bu hatayı yapması kabul edilemez olsa da, bu hatasını görmezden gelelim. ancak bu pozisyonun devamında yaptığı gerçekten kabul edilemez.

    http://gss.gs/DiT

    görüldüğü gibi savunması gereken bölgede kaçan adamı takip etmiyor. pozisyon dönüyor ve fernando muslera topu güçlükle çıkartıyor.

    şimdi sağbek diye aldığımız adamı solda oynatıyoruz diye savunabiliriz kendisini, ama yapması gereken temel bir futbol refleksi. şahsen ben maç içi konsantrasyonun düşük olduğunu düşünüyorum. kendisi öyle çok genç bir futbolcu da değil, 1991 doğumlu, yani birşeyler öğrenebileceği yaşları geçmiş. gelen bütün teknik adamların ki çoğu bence teknik direktör bile sayılamaz, sürekli kendisini bir alternatif olarak düşünmeleri bu sebepten kaynaklanıyor olabilir. he, carole çok mu muhteşem, kesinlikle değil. bence ne kendisi ne carole ne de kanser sabri galatasaray'ın kanatlarında oynayabilecek kalibrede değiller.
App Store'dan indirin Google Play'den alın