resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1225
    üzerine çok fazla gidilen ve bütün bu tepkileri hak eden futbolcu. galatasaray'da oynuyor, 1.90 boyunda ve 15 metreden açılan ortaya eliyle çıkıyor.

    tolga'nın sebep olduğu, mantıkla açıklanamayan penaltıdan önce bir penaltı kurtarmış olan muslera, sahanın ortasında tolga'yı boğsa, hangimiz karşı çıkardık ?

    bu yaptığı beyinsizlik değil, takıma ihanet de değil, bence bir refleks. ancak bu seviyede futbol oynarken böyle hatalar yaparsan, tepkilere maruz kalman kadar normal bir şey yoktur.

    ayrıca tolga, 11 mart 2017 galatasaray gençlerbirliği maçı'nda 80 dakika mükemmel bir futbol oynadı. koştu, top dağıttı, geriye yardıma geldi. bu çocuğun oyun aklının üst düzey olmadığını hepimiz biliyoruz. bu fiziksel özelliklerle, bir de üstün oyun görüşü olsa elinde tutamazsın zaten böyle oyuncuları.

    unutmadan; gole sevinmemiş falan, geçiniz efendim bunları. maçın 91. dakikasında, geride kalan 90 dakikada 12 km koşmuş ve bir de * mantıksız penaltı yaptırmış olan tolga'nın sevinçten havalara uçmasını beklemek yanlış olur.

    kasıtlı bir hareketle penaltıya sebep olduğu görüşünü reddettiğim futbolcudur. 3-4-3 sistemimizde merkezi toparlayan isimdir. nigel de jong'dan çok daha faydalıdır. henüz 24 yaşında ve daha 6 aydır takımımızda top koşturmaktadır. bu kadar yüklenmeyelim; ha yüklenenler haksız mı ? değiller.
App Store'dan indirin Google Play'den alın