• 758
    an itibarıyla ahmet çalık, serdar aziz, semih kaya, aurelien chedjou, koray günter, hakan balta, lionel carole, martin linnes, luis pedro cavanda ve sabri sarıoğlu'ndan oluşmaktadır.

    gördüğünüz üzere liste kalabalık, tam 10 kişi var. 2016-2017 sezonu sonunda bu isimlerden chedjou, hakan balta, cavanda ve sabri'nin gönderilmesi kesinlikle şart oğlu şarttır. kaldı geriye 6 kişi. bana sorarsanız bu 6 futbolcudan sadece koray ve linnesi, hadi bir de carole'ü tutarım. ancak ahmet devre arasında geldi, serdar da sezon başı geldi. bu sebeple kesinlikle göndereceğimizi sanmıyorum bu ikisini. semih de evlat kontenjanından kalacaktır.

    şimdi kalan bu 6 isimden sadece linnes'i ilk 11'e yazarım şahsen. carole'ü bu sene çok sevemedim bir türlü ancak doğru düzgün bir sol bek alınmazsa onu da yazacağız mecbur. şimdi elde 3 tane kalas türk stoper olduğu için bu yönetim en fazla 1 tane yabancı stoper alacaktır. o yüzden ahmet, semih, serdar üçlüsünden birini seneye mutlaka sahada göreceğiz. bu yazdıklarım doğrultusunda aşağı yukarı 2017-2018 sezonu için oluşmasını beklediğim defans hattı şu şekilde oluyor:

    martin linnes - yabancı transfer - serdar aziz** - lionel carole

    ha bu düşüncelerim dursun özbek yönetiminin def edilmesi halinde gerçekleşeceğini düşünüyorum elbette. yine de yerine ünal aysal falan dahi gelse saydığım 3 yerli stoperden kurtulamayacağımız çok acı bir gerçek. çok kallavi sözleşmeleri var adamların ve kesinlikle gitmek istemeyeceklerdir.

    olur da 2017-2018 sezonuna da özbek familyası ile gireceksek, o zaman oluşacak defans hattı yüzde yüz şöyle olacaktır:

    sabri sarıoğlu* - ahmet çalık* - serdar aziz* - lionel carole
App Store'dan indirin Google Play'den alın