• 11
    kazanmamızın çok zor olduğu maç.

    forvetleri rodallega bizim defansımızın arkasına çok kolay sarkacaktır. defansımızı büyük ihtimalle çok yıpratır bu. rodallega gününde olursa gol de atar.

    sol kanatları castillo bizdeki bruma ve garry'nin aynısı. bizim savunma oyuncularımızın hafta boyunca bruma ve garry'ye karşı çalışıp, o şekilde antrenman yapması lazım.

    ofansif orta sahaları yusuf yazıcı gerçekten çok yetenekli bir genç. olcayla kısa pas yaparak bir anda rakip defansı oyundan düşürebiliyor. ekstradan mücadeleci ve pozisyon takibi çok iyi. bizim şansımız onun tecrübesiz olması ve olcay ile pas bağlantısı kesilince etkisizleşmesi.

    sağ kanatları olcay'ın en büyük özelliği etrafındaki oyuncuların performansını arttırması. yusuf yazıcı, arkasında oynayan okay ve sağ bekleri pereira'nın performansına direk etki ediyor. kendisi trabzonsporda ilk durdurmamız gereken oyuncu.

    stoperleri durica yaşlı ve yavaş olmasına rağmen gerçekten iyi bir stoper. savunmanın lideri. umarım bizim maça kadar iyileşmez, çünkü o olmadığında savunmaları bocalıyor.

    kalecileri onur çok formda. 2. yarıdaki her maçta maça etki eden en az 1 kurtarış yaptı.

    kalan oyunculardan ekstra dikkat isteyen bir tanesi yok.

    ayrıca duran toplarda da çok etkililer, bizim hala zayıf noktalarımızdan bir tanesi. bize duran toptan gol atma ihtimalleri de hiç düşük değil bu sebeple.

    her şeye rağmen umarım her hafta üstüne koyarak oynadığımız oyunumuz bu maç biraz daha gelişir ve maçı kazanırız. çünkü ilk maçtan sonra o kadar çok konuştular ki sağlam bir tokadı hak ettiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın