• 153
    bu maç ölçü olmaz demeyeceğim zira ölçü olmayacak ne maçlarda ne berbat oyunlar izledik.

    bence oyun olarak tek bir sorun var o da ceza sahasına cok adam sokamiyoruz ama bu biraz da oyuncularla alakalı. bunu çözmek kolay, çözülür de.

    fakat asıl sorun kesinlikle kalite. tolga ve selçuk asla ama asla galatasaray gibi bir takımın as oyuncuları olamazlar. yani bu formsuzluk vs falan degil yetersizlik. ikisi de galatasaray seviyesinde degil.

    bir de yasin gibi ama yasin' den cok daha zeki(oyun aklı ve saha görüşü olarak) bir oyuncu lazım. mesela bir pozisyonda rodriguez 3 kişiyi hızıyla gecti, harika biz pozisyondu gol kaçtı, olabilir. yalniz bu kadar hizli olduğunu bildiği gördüğü halde bir pozisyonda topu rodriguez' e verip onu acik alanda bekle bire bir birakmak yerine topla etrafinda dondu falan. ne gerek var?

    bir de topu rakibe verdiğimizde hala pozisyon veriyoruz, ciddi pozisyon veriyoruz. tudor' un diiliminin en büyük artısi ise bence şu; galatasaray topu savunmadan çıkaramayan bir takimken stoperleri ve orta sahasi hala o yetersizlikte olmasına rağmen kanatlardaki oyuncular sayesinde topu cikartabiliyoruz artık. basta dedigim gibi gençlerbirliği ölçü değil nihayetinde başlarında toparlak olan bir takimdan bahsediyoruz ama ölçü olamayacak pek çok maçta o topu boyle çıkaramiyorduk savunmadan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın