resim
Emre Mor
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 430
    b. dortmund emre mor için neden yanlış takım?

    çünkü sürekli oynaması zor bir takım kadrosuna sahip b.dortmund.

    sürekli oynaması neden önemli?

    çünkü sürekli oynamakla olağanüstü özelliğini geliştirebilir. tıpkı bruma gibi.

    emre mor'un türk olması neden dezavantajdır?

    çünkü kırılgan ve kaprisli bir yapısı olan emre mor, ekstra anlayış göremez bu takım oyuncularından. onlara göre emre mor sıradan bir futbolcudur. nuri şahin ve ilkay gündoğan emre mor gibi kaprisli olmamıştır çünkü hiçbir zaman messi ile kıyaslanmamıştır bu futbolcular. emre mor dediğimiz futbolcu, ikinci messi olarak lanse edilmişti. bu farkı iyi anlamak gerekir.

    emre bir sezon sürekli oynasın yeniden dünyanın diline düşer. bundan hiçbir kuşkum yoktur. yeter ki takım arkadaşları ve teknik kadro tarafından sürekli desteklensin. tabi bir de taraftarlarca...

    ekleme: söz konusu emre mor gibi türk yetenekleri olunca bizim gibi taraftarlar bile acımasız olabiliyor. örneğin messi'nin, ronaldo'nun ne tür kaprisleri olduğu, nasıl hatalar yaptıkları buna rağmen ısrarla desteklendikleri herkesin malumu. bir hagi'yi düşünün; 36 yaşında bile nasıl kaprisler yaptığını biliyoruz. bu kaprislere rağmen biz hagi'yi baştacı etmedik mi? messi tek başına barcelona'ya teknik direktör seçerken bile hoş karşılanmadı mı? ronaldo'nun kaprislerini saymakla bitirebilir misiniz?

    işte benim kanaatim de burdan kaynaklanıyor. eğer dünya çapında bir yıldız kazanmak istiyorsanız emre mor gibi futbolcuları sabırla desteklemeniz gerekir. şans vermeye, forma vermeye devam etmeniz gerekir. tabi bunlarla birlikte onun bu kaprislerden kurtularak komple yıldız olması için yol göstermeniz gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın