• 26
    kız tarafında verilen başlık parası (bonservis) haddinden fazla yüksek tutulup kızın bir akrabasına (futbolcu menajeri) o başlıktan pay vererek akraba ile o parayı kırışmak (komisyon) üzerine kuruludur. kıza da çalışsın - çalışmasın 2 milyon euro maaş verilir ve "ödemeler gecikmeyecek" sözü vermesine rağmen önce ödemeler gecikir sonra kıza ödemesi gereken maaşı ödemediği için kendi teminatıyla kredi çekip bununla övünür.

    götürülen çikolata ya bayattır yada çikolata demeye bin şahit gerekir. yüzüğü imitasyon alıp "30 milyon pound bunun değeri" (denayer) diye kakalamaya çalışacaktır. çiçeği kendisi sağdan soldan toplayıp, balkonlardan çalıp çırpıp tanıdık bir çiçekçiye götürüp "şunlardan bişey yapıver akşama kız isteyecez" diyerek yaptırır..

    kahveyi höpürdeterek içip büyük olasılıkla önce "peygamberin emri, allahın kavliyle" diyerek yanılıp sonrasında "ııığğğğ bir şeeeyi bir birliik bir beraberliik" diyip sonrasında toparlayarak isteyebilecektir kızı. kız babasının kabul etmesi 4.30 oran, kızı vermemesi 1.05 oran, beraberlik 2.80.

    not: lütfen dikkat ediniz, bu aralar ibra edilmeme korkusu ile arada bir sinirlenebilmekte, böyle bir durumda gelinin babasına edebileceği yanlış bir söz dayağın büyüğünün kapı aralığından bakmasına neden olacaktır.

    enjoy responsibly.
App Store'dan indirin Google Play'den alın