• 2387
    01.10.2016 tarihinde bir oğlum oldu. kendisi daha doğmadan, hatta daha annesiyle bile tanışmamıştım, ileride sağlıklı bir çocuğumun olmasını ve onun hastaneden sarı kırmızı renkler ile çıktığı günü hayal etmişliğim vardır.

    gittik bizim store'dan doğumdan bir süre önce hastane çıkış seti, pantolon, tulum vs. bir sürü şey aldık. çocuğun kıyafetleri giydirmeden yıkanıyormuş ,eşimle renkliler ayrı beyazlar ayrı diğer aldığımız kıyafetler ile birlikte yıkadık bunları da. boyası akan mı dersin, baskısı çıkan mı dersin, yapış yapış madde salan mı dersin. diğer tüm kıyafetler (pazardan aldıklarımız dahil) sapasağlam. sarı kırmızı hastane yalan oldu, sonrasında da sağlam kalan bir ürünü bir kere giydirdik, o da içimize sinmedi daha sonra bir daha giydirmedik.

    taraftar/maç günü ürünleri başarıya, takımın sezonluk havasına endekslidir, kulübün renklerini veya simgelerini kullandığın günlük kıyafetlerde ise son tahlilde taraftar (store işinde taraftar=müşteri olarak kabul etmek elzemdir diye düşünüyorum) kaliteye ve tasarıma bakar. bunlardan sınıfta kalıyorsan zarar edersin. bu işin ticari başarısızlık kısmı.

    bu zararın bir de, artık galatasaray'ın kronik problemi haline gelen, rantçılık ve vurgunculuk kısmının olduğunu düşünüyorum. aslan payı da buraya aittir herhalde. konu hakkında mali ve idari açıdan store'la ilgili detaylı verilere sahip yazarların değerlendirmelerini merakla takip ediyor olacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın