resim
Lionel Jules Carole
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 1473
    hala bazı başlıklarda takımın bir yerlerine monte edilmeye ya da önümüzdeki sezon kadrosunda yedek de olsa yer verilmeye çalışıldığını gördüğüm futbolcu. her maç saçma sapan işler yapan bu adamı nasıl oluyor da hala bir şekilde kadroya hatta 11'e falan koyuyorsunuz anlamıyorum cidden. ne yapınca bu adamın kötü futbolcu olduğunu anlayacaksınız, illa topu alıp bizim kaleye mi girsin ? yedirdiği goller yetmedi mi ?

    böyle insanlar yüzünden adama düşman olucam yakında. lan adam kötü işte yani olmuyor. aslında şuraya koysak oynar... oynayamaz işte. adam yanındakine pas veremiyor daha. hücuma çıktığı zamanlarda daha bel hizasından yukarıya orta yapabildiğini göremedik, isabetli olmasını geçtim hani yapsa kaleci alsa falan tamam diyeceğim ama yok. savunması desen zaten içler acısı. neyse daha fazla sinirlenmek istemiyorum.

    edit : kendisi için kötü derken takımdaki tek kötü oyuncu demiyorum yanlış anlaşılmasın. bırak formayı giymeyi arena'da maç izlemeyi hak etmeyen bir sürü topçu var takımda ama bu adamın bazı insanlar tarafından kötünün iyisi olarak görülmesini anlamıyorum. diğerleri ne kadar kötüyse bu da o kadar kötü.

    edit 2 : aralığın sonunda kendisi için takımda kalsa da olur dediğim bir entry için şuraya (bkz: #2089125)

    ama kendisine biraz dikkat edince ve ne kadar yeteneksiz olduğunu daha net görünce kararım değişti tabi. o zamandan bu yana o listede de bence yer değiştirmesi gereken futbolcular var tabi ilk örnek tolga.

    evlatçılık muhabbetine de neremle gülsem az gelir şu anda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın