• 2384
    bahanelerle yönetilen kulübümde yine bahanelerle ve özenle zarar ettirilen birimdir.
    ettikleri zararın sebebini neden açıklamazlar ki. maliyet mi yüksek, satışlar mı düşük nedir? yine mi döviz kuru yükseldi böyle oldu? süre gelen başarısızlığın sebebi nedir? ne tür önlemler alınıyor?
    amatör şubeler zarar ediyor diye her toplantıda ağlaşan yöneticiler neden mağazacılık konusunda doğru dürüst bir açıklama yapmazlar. alınan önlemlerden bahsetmezler.

    büyük kulüpler seni muhatap mı almıyorlar canım kardeşim. 2-3 kişi görevlendir gidip derinlemesine incelensin onlardaki üretim,pazarlama,satış süreçleri. sonra sen davet et karşılıklı fikir alışverişi yapılsın. ya galatasaray kimin kapısını çalmış bir işbirliği için de olumsuz yanıt almış be çapsızlar! sen bir adım at, ben de diyeyim ki abi hele bir durun adamlar çabalıyor işte. zaman verelim.

    bahaneye gelemiyorum artık kabul etmek istemiyorum. ne sahada ne de masa başında! maliyetler sadece bizim problemimiz midir? nike, adidas bunu sorun etmiyor mu? senin için yüksek maliyet sebebi tüm unsurlar onlar için mana teşkil etmiyor mu? az üretelim ama öz üretelim o zaman.

    ya bir gün şuraya kulübümüzün iyi yönetildiğine dair bir örnekle ve teşekkürle bir ileti yazayım!

    siz hala trendyol ile çıktığınız yolda fiyat oynamalarıyla yaptığınız sözde %50 indirimleri işaret edin... *

    --- alıntı ---

    çevresel sürdürülebilirlik
    nike çevresel sürdürülebilirliği, bu sene yine geri dönüştürülmüş polyesterden üretilen formaların temeline konumlandırmaya devam ediyor. bu formalar hem rakipsiz performans sunmak hem de çevresel etkiyi azaltmak amacıyla üretildi.

    formalar geri dönüşümlü plastik su şişelerinden üretiliyor. şortlar %100, forma üstleri %96 ve çoraplar %76 geri dönüşümlü polyesterden oluşmaktadır.

    her bir formada ortalama 18 geri dönüşümlü plastik şişe kullanılmış ve nike son dört yılda formalarını üretmek için katı atık sahalarından yaklaşık olarak 2 milyar şişe dönüştürmüştür.

    geri dönüşümlü polyester kullanarak, nike aynı zamanda tüm süreçlerde harcanan enerjiyi %30’a kadar azaltmaktadır.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın