• 2381
    galatasaray store çok yanlış yönetiliyor, içindeki ürün grupları dizaynları o kadar kötü ki yatarken giymeyeceğim şeyler var ve bu sadece dursun özbek yönetimi zamanında değil yıllardır böyle, kim çiziyor, kim fikir veriyor merak ediyorum. store içinde alınabilecek tek ürün grubu sponsorumuz olan nike'a ait ürünler şimdi birde hummel var onlar da fena değil, kendi üretimiz olan ürünler o kadar kötü ki, ben geçsem başına daha güzel ürünler çıkartırım. çok mu zor şöyle bir dolaşmak tekstil devlerini nasıl ürünler yapıyorlar bakmak onlardan esinlenmek madem özgün olalım diye inanilmaz kötü ürünler çıkartıyorsunuz gezin bakın.

    uzun kollu bir kırmızı sweat kalitesi inanılmaz kötü üstüne büyük sarı logomuz müthiş yaratıcılık, müthiş ürün oluyor gerçekten !!!

    yine yap uzun kollu sweat ama kalitesini arttır, yine logomuzu koy ama daha ufak ve ortala sweat'i sonra bak bakalım kötü duracak mı ?

    bende istiyorum ürün almak hatta baya da alıyorum ama nike grubunu tercih ediyorum, çünkü gerçekten kötü yıllardır böyle

    gidin real'in, barca 'nın store'unu gezin bu kadar kötü ürünleri var mı ?

    store'nın başında kim var, çizimler kime ait merak ediyorum sıfır yetenekle para kazanmak bu olsa gerek
App Store'dan indirin Google Play'den alın