• 2358
    4.yıldız alındığında hiç bir şekilde hazırlık yapılmayan, yönetimin bile kazanılacağına inanmadığı ve bu yüzden 3 yıldızlı ürünlerin üzerine 4.yıldızın basıldığı, galatasaray ürünlerinin satıldığı alışveriş alanıdır.

    nike ile anlaşamayan bir yönetim, 4.yıldız ürünlerinden para kazanamayan bir yönetim - ki beşiktaş 3. yıldızı herkesten sonra takıp bizim 4.yıldızımızdan daha fazla gelir elde eder yazın kenara - iş bilmeyen kişiler, aptalca ürünler, 3.sınıf imalat, daracık ürün yelpazesi vs vs diye gider.

    senin elinde sneijder, podolski, muslera gibi dünya standartlarında adam var ve sen utanmasan sabrinin formasını satmaya çalışacaksın.

    retro forma yapıyorsun üzerine isim yazmaya formadan çok para istiyorsun.

    galatasaray'ın batmasını istiyorum çünkü galatasaray batmadan böyle kan emici yönetim ve dedelerden kurtulamayacak. özel bir bünyeye satılması canı yürekten istediğim bir olgu. ben şu an sahiplenemiyorum takımı. soruyorum sözlüğe sen sahiplenebiliyor musun ?

    her gün hırsızlık yapan, adam öldüren, taciz yapan bir arkadaşını arkadaş, anne babanı aile diye kabul eder misin? düzelmesi için uğraşırsın çabalarsın. bazen de son nokta artık en kötüsü olsun da ders alsın bir musubet bin nasihattan iyidir der geçersin. ben o noktaya geldim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın