resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11979
    ispanya'da veya herhangi bir yerde kendisine pay biçip konuşturacak hiçbir medya organı bulamayacaktır. ilk durak ntvspor olabilir.

    - evet arda. tarih yazdınız. biraz anlatsana neler oldu?
    - valla fuat ağbii... rıdvan hocam da bilir... anlar yani o da... futbolcu olan bilir yani... çok başkaydı ağbi ya...
    - messi n'aptı mesela? biraz onu anlat. n'aptı messi?
    - messi çok özel bir adam... ben hep söyledim yani. herkes sevindi. o zaten biliyordu yani... maçtan önce iki kulhu bir elham okuduk allah'a şükür, yüzüne yüzüne. barça'nın sistemi çok farklı rıdvan hocam... adamlar yarım pasla 6-1'e getirdiler. bizde olsa bir buçuk tereyağlı iskender yani...
    - soyunma odasını anlat mesela? orada neler oldu. vallahi çok heyecanlı anlat. hele anlat... (fuat akdağ kıpraşmaları)
    - ya özel bir andı. barça'da bunlar normal ama fuat ağğbi. rıdvan hocam dimi? normal yani yarım pas yapan takım, 6 gol atar yani. elenedebilirdik ama yarım pas yapmadan oynamazdık yani.
    - peki son golü beklenmeyen bir isim attı. anlatsana biraz onu da anlat.
    - rıdvan hocam biliyor, hep aramızda sergi'yi ona benzetirim. takılırız birbirimize, çok misafir ettik hocayı ispanya'da. sağolsun gelir.
    - evet, bugün arda'yı ağırladık...
    - ağbi son bir şey söylemek istiyorum. bu ara çok çıkıyor basında, sosyal medyada filan. yok ben bu maçtan prim yapıyormuşum, yok barça beni istemiyormuş. göndereceklermiş. gönderecek takım niye bana bu kadar yatırım yapsın? beni en önemli maçta hocam oyuna aldı ya. barça'da sistem vardır. herkes oynar, sırasını bekler. barça yarım pas yapar. messi hariç. o özel oyuncu. onun için bıraksınlar bunu. türk çocuğu çıkmış barça'da oynuyor. keyfini sürsünler. onun için ağbi bıraksınlar. biz hep dedik. bayramp..
    - program bitti, iyi akşamlar...

    (bkz: 8 mart 2017 barcelona paris saint germain maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın