UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçı
22:45 Camp Nou
6 - 1
  • 207
    özetini az önce izlediğim maçtır.

    barcelona veya başka bir takımın sempatizanı değilim. eğer psg yerine galatasaray, fenerbahçe veya beşiktaş olsa bu maçta türk taraftarları bırakın hakemi, sülalesini ağızlarından düşürmezdi.

    ilk yarıda durum 1-0 iken bariz bir penaltı var, ele dokunuyor top, hani geçen hafta rizespor'a verilmeyen penaltının çok daha bariz olanı. sonra luis suarez'e çalınan ilk penaltı, %50-%50 derim ben, suarez direk adama bilerek çarpıyor ama profesyonellik diyelim hadi, ikinci penaltı ise facia, tartışmasız penaltı değil, biraz klişe olacak ama bu tarz temaslara faul verilirse her maç 1000 faul olur. galatasaray alehine bu şekilde maç yönetilse hepimiz o hakemi linç ederdik, hatta bu yönetim bile düdük astırırdı. dürüst olalım.

    "uefa, reytingi bol takımlar için çalışıyor" söylemleri git gide haklılığını arttırıyor.

    sağolsun defansin ablasina sarkan golcu uyardı, ikinci yarıda da bir başka el ile oynama pozisyonu varmış barcelona'nın, benim izlediğim özette yoktu, belki başka bir özette vardır diye devletimizin resmi kurumu olan trt'nin spor kanalındaki özetini açtım. onda ilk yarıdaki el pozisyonu da yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın