• 1087
    yakın zamanda sıradan bir yer haline döndürürüz herhalde diye düşündüğüm oluşum. bahsetmek istediğim ne sözlüğü anti bilmemne sanmak, ne tek cümlelik entry girmek. bunlar olur, olacaktır da. sıradanlık olmadığı sürece tek cümlelik entry de girilir, çok sağlam bir espri (bkz: ) olarak verilir, ince esprilerle rakibe gönderme de yapılır. ama şu futbolcu sempatizanlığı yüzünden bazen çok sıkıcı bir yer oluyor. kötü olanı, küfür etmeden eleştiremeyenler olunca, o futbolcuyu seven yazarlar da koşulsuz savunmaya geçiyor. yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim. hepsi sizin futbolcunuz. kötü oynadığında eleştirin eyvallah. maçın şu bölümünde topu dağa taşa vurmuştu diye not düşün, yapın birşeyler işte ama ezmeyin adamları. hem futbolcunuzu yerden yere vurmuş oluyorsunuz hemde sözlükte polemik çıkmasına sebeb oluyorsunuz.

    birde ''siz zamanında yaptınız şimdi sıra bende'' gibi bir düşünceyle yazılan yazılar kendini zaten belli ediyor, ama sadece okuyan için zaman kaybı oluyor. yine sözlükte polemik çıkmasına sebebiyet vermiş oluyor tabii. oysa ben biliyorum o yazıların sahipleri daha önce neler neler(çok iyi yazılar) yazmış. güzel fikirlerin sahibi adamlar sinirleri uğruna fikirlerini yazamaz hale gelmiş, ''siz yapmıştınız sıra bende'' gibi bir fikre kapılmışlar. hem kendilerine ediyorlar hem bize.

    yersiz inatlarımızın uğruna ne adamlar yazmaz oldu sözlükte;

    (bkz: nkfvas)
    (bkz: s3th)
    (bkz: haz etmem rapidden)

    bir bukadar da benim bilmediğim arkadaşlar var muhakkak. yazıyor gibi yapıp eskisi gibi iştahla yazmayanlar da cabası...

    babamızın malı gibi davranmayalım şu sözlüğe. birkaç farklı fikir okumak, yeni bilgiler öğrenmenin neresi kötü. şu bünyeyi tekrardan rıdvan dilmen okumaya/izlemeye mahkum etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın