• 217
    kulübün nasıl yönetilmesi gerektiğine dair objektif kriterler oluşturmakla görevli bir komite kurması özbek tarafından istenene kadar özbek'le de hiç iyi geçinmemiş gsk üyesidir. 22 ekim 2016 riva+florya genel kurulundan birkaç hafta önce özbek'ten bu komiteyi kurma teklifi alınca komiteye çoğunluğu iyi hesap kitap yapan idealist başka muhalif isimleri almış ve aynı genel kurulda özbek yönetimini desteklemiştir. hatta bu genel kurulda yaptığı konuşmada destek verirken galatasaray başkanı hakkında "adamcağız" lafını kullanmıştır, kim olursa - ne yaparsa yapsın bir genel kurulda gsk başkanına bu derece yukarıdan bakmak hoş olmamıştır, 2010 seçiminde öztürk'e de benzer şeyler yapmıştı.

    komitenin görevi tamamlandı, galatasaray'ın nasıl yönetilmesi gerektiğine dair prensipler içeren bir raporu hazırlayıp teslim ettiler (2 ayı geçmiş olması lazım), ancak özbek hala bunları hayata geçirmek için gerekli tüzük genel kurul çağrısını yapmadı (zaten bir başka tüzük taslağı da 1-1,5 yıl önce hazırlandı, onun için de yapılması gerekiyor).

    "riva+florya genel kurulunda muhalif davranmasın diye o komiteyi kurması, hem de manidar bir zamanlamayla kendisinden istenmiş, o da bunun uğruna özbek'i desteklemiştir" biçimindeki bir bakış açısı yüzeysel olmakla suçlanabilirse de henüz bu tezi çürütecek aksiyonuna rastlamadık; 25 mart 2017 olağan mali idari genel kurulda nasıl bir konuşma yapacağı bu yüzden merak konusudur..
App Store'dan indirin Google Play'den alın