resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1185
    sezon başında takımı taşırken ne hikmetse ortalarda gözükmeyen arkadaşlar, çocuk 4 ay sakatlıktan dönüp de kötü oynayınca birden hortladı yine. kendisine yapılan çok büyük bir ayıp ve bizim taraftarın da özünde gerçek bir kahvehane taraftarı olduğunu gösteriyor. böylesine direkt etkili bir dış etken nasıl göz ardı edilir amk? kafa yapısına gelin.

    fenerbahçe maçında ayağının tabanında kas yırtılmış bir şekilde oynadı, haliyle kötü oynadı ve afaroz edilmeye başladı.
    4 ay bir dakika top oynamadıktan sonra da takımın en sallantılı döneminde birden sahaya atıldı ve bir tek idam edilmediği kaldı.

    tolga fiziğiyle oynayan bir oyuncu. koşu temposu, kondüsyonu ve kuvveti onun karakteristikleri. bunlar için de ritim bulması lazım. oynadıkça kendine gelecek ve yine cins bir sakatlık yaşamazsa galatasaray'da güzel işler yapacaktır. hücum becerileri kısıtlı olsa da takımın eksik olan bir çok yönünü kapatabilecek, rakipleri bezdirebilecek bir oyuncu. çöp ilan eden kerizdir.

    iddia edildiği kadar kötü bir futbolcu olsa yere düşmesini bekleyip her gece 12'de vurulmaz ayrıca. karalama kampanyası yürütecek kadar kafayı takacak başkasını bulamadınız mı ya. "ben demiştim" demek için yaşamak ne kadar acı bir şey. başka ciddiye alındığınız platform yok heralde sabah akşam sözlükte o çöp, bu leş diye laf edip sonra da haklı çıkıcam mastürbasyonu yapıyorsunuz. bu nedir ya :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın