• 307
    sadece feldkamp'ı değil, derwall'i de takımın başına getirmiştir. görüşmeleri bizzat kendisi yürütmüştür. aradığımız vizyon kendisinin 20-25 sene önceki halidir. türk futbolunda sistem kurmayı amaçlamış ve kurabilmiş enderin enderi adamlardan biridir.

    bu sezon öncesi yazın bir ara aktif göreve girip sonra muallakta kalmasını ise nasıl değerlendireceğimi bilemiyorum. çok iyi niyetle yapılan taşın altına elini koyma hamlesi de olabilir veya başka türlü de olabilir.

    yazar olalı 3.5 yılı geçmiştir entrylerimi okumuş olanlar da görmüştür öyle duyumdur transfer haberidir yazmadım ama bu konuda kendimce bir bilgim var. sezon öncesi alp yalman'ın dembele başta olmak üzere birçok iyi transferi yapmak istedi. ilk olarak dembele ile çok uğraştı, başka oyuncularla da devamı da gelecekti. transferden tamamen o sorumlu olsaydı şimdiki gibi çer çöp oyunculara astronomik ücretler ödenmeyecekti.

    özetle tek bilgim sezon öncesi hakikaten iyi transferler yapmaya çalıştığıdır hem de komisyon vs amacı gütmeden. buradan sonrası benim kendi düşüncem; bana göre şöyle oldu:
    - kendisi bir kısmın gazını almak için futbol sorumlusuymuş gibi getirildi. alp yalman da etkili olacağına inandı, ön göremedi veya yanıldı.
    - bir süre sonra mehmet özbek ve levent nazifoğlu gerçeğiyle karşılaştı.
    - pasifize edildiğini gördü.
    - dembele olayında ortada bırakılması sonrası önce istifasını sundu, sonra ne olduğunu hiç bilmiyorum.
    - eli kolu bağlı öyle takıldı.

    burada o ara dönemi bilmediğimden net yorum yapamıyorum ama pasifize edildiyse istifa etmesi gerekirdi. niyetini de çözemiyorum.

    kişisel kanaatim de duygun yarsuvat yerine alp yalman başkan olsaydı şimdi çok daha iyi durumda olurduk. dursun mehmet levent üçlüsünü başımıza sarmazdı. yaşlanmış olabilir, futbol konusunda belki kendini yenilememiş olabilir ama en azından uzmanlar bulup işi uzmanına bırakırdı.

    derwall - feldkamp - mali olarak artıya geçmek - borçsuz teslim etmek. hepsinde başrol. bu döngü tesadüf olamaz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın