• 727
    iyi bir insandı elbette, allah mekanını cennet etsin. galatasaray başkanlık kariyeri ne yazık ki kötü sürdü kendisinin. dursun özbek şu an sıcağı sıcağına kendisinden kötü yönetiyor diye düşünülebilir ama iki başkanın ayrı ayrı galatasaray'a geliş durumlarını incelemek lazım bu iddiada bulunmadan önce.

    özhan canaydın; 2 yıl önce avrupa şampiyonu olmuş, bir önceki yıl ise şampiyonlar liginde çeyrek final oynamış bir takımın başına geldi. geldiğinde elindeki malzemeyi en iyi şekilde kullanmasını bilen ve ligi tanıyan bir lucescu vardı. yokluklar içinde takımı şampiyon yapmış ve avrupada ikinci guruptan elenmiş bir lucescu. galatasaray'ın mali durumu berbattı yine. elindeki malzemeyi harika bir şekilde idare eden, şampiyon bir hocayı kovup yerine galatasaray efsanesi fatih terim'i getirdi. yapılan onlarca transfer ve akabinde harcanan para ile zaten kötü olan galatasaray mali durumu daha da kötüye gitti.

    dursun özbek; dördüncü yıldızın takılması akabinde geldi. galatasaray'ın mali durumu berbat ve bir çok komisyon transferi döndüğüne dair iddiaların bulunduğu bir ortamda başa geçti. son şampiyon yapan hocayı en başta desteklese de, taraftarın tepkisiyle ve hamzaoğlu'nun saçma sapan açıklamaları ile yollarını ayırdı. futbol bilgisi pek fazla olmadığı ve yönetiminde de futbol bilgisi iyi adam pek bulunmadığı için cv'sine aldanarak mustafa denizli'yi getirdi. fakat denizli'nin malum mali durumda macerası çok kısa sürdü. akabinde sezonu atlatabilmek için sırasıyla orhan atik ve daha sonra jan olde riekerink isimlerini deneyerek sezonu kapattı. yeni sezonda hoca arayışları fos çıkınca, sezon sonu iyi futbol oynattığı düşünülen jan olde riekerink ile devam edildi. sezon başı gereksiz bölgelere transferler veya futbolculara verilen abartı transfer ücretleri ile takım eksiklerini kapatamadı. akabinde ilk zamanlar ışık verilse de bir türlü oynanamayan iyi futbol, yanlış hamleler sonucu yollar kendisiyle ayrıldı ve karabük'te parıldama gösteren igor tudor ile anlaşıldı.

    iki başkan kıyas edilince bence dursun özbek yönetimi her ne kadar kötü olsa da, özhan canaydın yönetiminin seviyesine gelmiş değil hala. gelmemesi için de tek çaremiz istifa etmesi. bu yüzden yönetim istifa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın