• 32
    takım top oynamaya karar verirse büyük ihtimal hakem tarafından ayar çekilecek bir maç olacaktır. zaten galatasarayımızın kötü oynadığı maçta verilmeyen penaltısı için ''top mu oynadık zaten yeaae'' diyen bir taraftarı olduğu için hakem için oldukça rahat bir maç olacaktır diye düşünüyorum.

    bu arada maçı yönetecek hakem de ali palabıyık isimli mabel arap cikletidir. kendisini sezonun ilk yarısında emre belözoğlu'yla yaşadığı yasak aşktan ve ilk yarıdaki beşiktaş maçında marcelo'yu atmamasından hatırlayabilirsiniz. ilginçtir bu iki maçta da galatasaray fena oynamamasına rağmen, hakem hatalarını tepki gelmemiştir. galatasaray'ın sesi çıkmamıştır, galatasaray genel olarak sesi çıkan yapıda değildir. bu yüzden iyice doğranıp genelde temmuz, ağustos gibi ağlar ve yeni sezona sıfırdan doğranarak başlar.

    son sözüm de topçulara. siz galatasaraylıysanız, benim galatasaray'a olan bağlılığım sevgi ve saygıyla açıklanamaz. çünkü sizle bir meta hakkında aynı duyguları paylaştığıma kendimi inandıramıyorum. çıkıp yine top oynamayacaksınız ve büyük ihtimal lütfen hak ettiğiniz puan ve puanları alamayacaksınız. allah ben ve benim gibi cimbomluların yardımcısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın