• 36
    öncelikle galatasaray sportif açıdan da, ekonomik açıdan da iyi yönetilmelidir ve store denilen yerin ürün yelpazesi genişletilmelidir. düz beyaz gömleğe küçücük bir galatasaray arması bassan, rezil atlet üzeri baskılı zımbırtılardan fazla satar. galatasaray'lı kaç memur var arkadaşım, almazlar mı sence? ha gömlek başı 50 lira kar edeyim dersen olmaz tabi. fiyatı uygun, kalitesi iyi olacak. şunları tutup ben mi öğreteceğim, sözlükten insanlar mı öğretecek size? mevcut yönetimi düşünürsek sanırım evet, hep birlikte bizler öğreteceğiz.

    galatasaray şampiyonlar ligi şampiyonu olabilir mi? olabilir. olamaması için hiç bir neden yok.
    önce borçlar temizlenmeli. her sene 3 harcıyorsak, 5 kazanmalıyız ve sürdürülebilir borçlarımız olmalı.
    sonra iyi yönetilmeliyiz her anlamda. 20 milyonu bir kaç bin kişi temsil etmemeli. sırf şu olay yüzünden insanlar galatasaray'a soğumaya başladı. ve bunlar yazan-çizen kitleden. okuyan insanların okuyacağı insanlar yani.

    iyi yönetilirsen, şampiyonlar ligi kupasını alabilirsin. bu pat diye olmaz, süreçle birlikte gelişir. o süreçte bir sene öyle bir kura çekersin ki, ya da öyle bir hava yakalarsın ki, alırsın kupayı. sonra da yine o kupa için oynarsın. belirli seviyelerin altına düşmezsin.

    real madrid'e 5 atma hayali kurduk. bir kaç sene sonra yasin öztekin'e senin ayağını... şeklinde küfürler ettik.
    işte bizim her sene real madrid'e 5 atmayı hayal etmemiz lazım. bu olur veya olmaz.
    o seviyelerde olmamız lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın