resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4856
    senin mancini'yi beğenmen, diğerinin onu eleştirmesi, diğerinin hamzaoğlu'nu beğenip senin onu eleştirmenle aynıdır; subjektif görüştür.

    senin mancini'yi yıllar sonra aldığı kupadan yola çıkarak övmenle diğerinin hamzaoğlu'nun kulüp tarihinde 15 yıl sonda yaptığı üçleme ile savunması da benzerdir.

    aslına baktığında seninki de onunki de bir görüştür, bir yorumdur. hepsini de geçtim, isimlerden bağımsız olarak söylüyorum, hiçbir zaman senin onu savunduğunu ya da yerdiğini bilmeyecek, bilse bile umrunda olmayacak insanlar için gelip şurada tanımadığın, yüzünü görmediğin ama bir şekilde aynı ortamı paylaştığın insana hakaret etmek nedir? kinayeli konuşursun anlarım, makul eleştirilerle yerin dibine sokarsın onu da anlarım ama "kotkafalı" nedir allahesen? bu önyargı, cüret, bu saygısızlık, bu bu saldırganlık nedir?

    bu, kimi savunursa savunsun, neyi düşünüyorsa düşünsün, yaklaşımı ve cümleleri böyle hakaretamiz olan herkes için geçerli. kotkafalılık yapıp bunu hamza hamzaoğlu sevdalısı olmaya falan bağlayan da olabilir, kafası sağolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın