• 7
    mevcut galatasarayın başarıszlığını etkileyen en büyük faktör. eğer başarıszlığımızı ölçecek olursak bu kısım bana göre %51'i oluşturan kısım. kişisel kanaatim bu sene sonunda a'dan z'ye her oyuncudan indirim istememiz yönünde.

    öncelikle selçuk inan, sabri sarıoğlu, hakan balta, semih kaya, cenk gönen, luis pedro cavanda, nigel de jong gibi isimler gönderilmesi gerektiğinden maaşlarını tartışmıyorum bile.

    fernando muslera canımız diğerimiz eyvallah ama en az 1m euro indirim talep etmeliyiz.

    ahmet çalık 900bin euro olan maaşını rotasyonda kalmak şartıyla aynı ücretten alabilir.

    armindo bruma ya 2m eurodan sözleşme yenilersin ya da bu sene yaz aylarında çekip gidersin. hiç senin gül yüzüne bakıp 3.5m eurodan sana kontrat yapacak değiliz.

    tolga ciğerci kardeşim rotasyonda 1.2m euroya oynayacaksan gel buyur yoksa sende git kendine kulüp bul.

    yasin öztekin seneye bu istatistiklerle tripsiz,cartsız,curtsuz oynayacaksan aynı maaştan buyur oyna yoksa bir kuruş dahi zam isteme.

    garry kardeşim daha yenisin ne yapacağın meçhul sanada diyecek lafım yok formaya aç olduğunu göster.

    sinan gümüş senden indirim filan beklentim yok maaşını karşılayacak bi kulüp bul git kendini uzak diyarlarda geliştir.

    wesley sneijder sana bir sezon daha tahammül ederim ama yıllık 3.5m euro maaş alacaksan.

    benim indirim talep edeceklerim bu şekilde. şimdi gelelim bu biletini kestiklerimizin yerine alacağımız oyunculara vereceğimiz maaşlara.

    sabri yerine alacağımız sağ beke vereceğimiz maaş en fazla 1m euro olmalı. selçuk yerine alacağımız 8 numaraya vereceğimiz maaş en fazla 1.5m olmalı. semih kaya yerine alacağımız defansa en fazla 1.4m euro maaş vermeliyiz. de jong yerine alacağımız iyi bir orta sahaya 2m euro verebiliriz.* cenk gönen yerine onun aldığı maaş bandında yine bi yerli kaleci ile anlaşmak lazım. maksat kan değişimi olsun.

    galatasarayın mevcut maaş yükü 61m euro civarında. ben kabataslak bi hesap yaptım. yeni sezon bizim bunu 40m euroya düşürmemiz gerekiyoruz hatta bana göre 35m euro bandına. küçüleceksek küçülelim hiç fark etmez ama artık masaya yumruğumuzu vurmamız gerekiyor. bu maaşlara oynanan oyun içler acısı heriflerin oynadığı futbol beş para etmez beş para.

    her gelene 2m euro maaş puan başı 4.000euro dersek bizim belimiz daha çok bükülür. çünkü galatasaray artık başarının odağı değil üstünden para kazanılan bi ticarethaneye dönüşmüş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın