• 60
    berbat ötesi maç yayını yapan oluşum. kasıtlı mı yapılıyor anlamıyorum.

    1-) ofsayt kamerası olayı gördüğüm en büyük saçmalık. ofsayt dediğin olay tam çizgiden bakılmadan anlaşılamayacak bir olay. ne zaman bir ofsayt olsa ya önden ya da arkadan çekimle pozisyon tekrarı gösteriliyor. aleni şekilde izleyenle dalga geçmektir bu. ya da izleyenler pozisyonun osayt olup olmadığını anlamasınlar diye uğraşıyorlar.

    2-) driblinge kalkan oyuncunun ayaklarına yakın çekim uygulamak nasıl bir beinsizliktir. pozisyon uzak çekimle başlıyor, bakıyorsun top brumada ve driblinge kalkmış, hemen ayaklara yakın çekime başlıyorlar. önünde rakip var mı, kaleye ne kadar mesafe var, ver kaça girebileceği bir oyuncu var mı görmek haram sanki.

    3-) pozisyon tekrarlarını da mutlaka top oyundayken vermeleri gerekiyor yoksa mazallah biz o anda maçı izlemeye devam ederiz. ayrıca bir de moda oldu, top oyundayken belirli bir süre hakemi izlemek zorundayız. o sırada sahanın içinde neler olduğundan bize ne, hakem yakın çekimden nasıl gözüküyor bizim için daha önemli tabii ki.

    4-) esek kadar skorbordun da mutlaka ekranı kaplamasi lazım. mac yayini yapmanın en önemli kuralıdır bu.

    5-) maçı kahvehanede izleyenlerin soyleyebilecekleri seylerin bir fazlasını bile soyleyemeyen yorumcuların bulunmasi ise gerek şarttır maç yayıncılığı için. çift spikerli anlatımlar cok hosa gittigi icin kaldırılması elzem olmustur zaten.

    sonuç olarak yayın yapmaya basladigindan beri, ileriye doğru en ufak bir adım bile atmayan ancak koşar adım geriye doğru hareket eden bir yayıncı kurulustur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın