• 77
    https://m.youtube.com/watch?v=NRhDgiOoH4k

    video sonunda 'keseriz onları keseriiiğğz' şeklinde telaffuzda bulunan kişi ve buna verilen tepkilerle, dönüşmeye başladıkları iğrenç zihniyetin izlerini çok net görebileceğiniz oluşum ve üyesi.

    akıllarınca video aracılığıyla posta koyup gözdağı vermişler o yüce karakterli(!) ultraslanlarımız. söylemlerinin altmetni "o nemalanmamıza mani olurcasına eleştirenler buraya gelsin, toplanıp reislerimizle tekme tokat dalalım."dır.

    o bahsettiğiniz 140 karakter sayesinde, bugün bu takımın forvetinde umut bulut ve türevlerini seyretmiyoruz, seyretmeyeceğiz. o bahsettiğiniz 140 karakter sayesinde bu leş zihniyetli yönetim* üzerinde baskı oluşturmaya başlayabiliyoruz.

    o sözde sevdalısı olduğunuz takım sizin çıkarlarınız uğruna taraftarlığınızı pazarlamanızla değil, gerçek taraftarın akıl ve sağduyusuyla kurtulacak.

    o stat, bu yüce kültür sizin babanızın malı değil. orada çıkarlarınız uğruna taraftara sataşamazsınız, onları kafanıza göre yönlendirmeye çalışamazsınız.
    ama merak etmeyin, ortak aklın paydasına karşı koyamayarak, yaşattığınız utanç unutulmadan, zamanla silineceksiniz. sizin yaptığınız o ucuz edebiyatları da kimse umursamayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın