resim
Franciscus de Boer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Hollanda
  • 22
    2008 yılında bir dergide galatasaray ve terim* hakkında söyledikleri.

    --- alinti ---

    galatasaray "da bir dönem forma giyen hollanda futbolunun önemli isimlerinden frank de boer , sarı-kırmızılı takımda teknik direktörü olan fatih terim "i "megolaman diye niteledi.futbol hayatını katar "da noktaladıktan sonra hollanda ligi ekiplerinden ajax "ta a1 takımının başına geçen frank de boer "un, ülkesinin önemli spor sitelerinden "voetbol international a yaptığı açıklamalar, futbol ekstra dergisinin temmuz ayı sayısında yer aldı.
    yaptığı açıklamada özellikle, galatasaray "da oynadığı dönemde teknik direktörü olan fatih terim için ilginç ifadeler kullanan frank de boer , şunları söyledi:

    "2000 yılında kazanılan uefa kupası "ndan dolayı bana göre başı hala göklerde , bulutların arasında geziyordu. ama şunu söyleyebilirim ki, çok mükemmel bir antrenör değildi. kendisi futboldan çok dış görünüşüyle meşguldü. benim hiçbir yerde görmediğim bir şeydi. yarım sezonluk bir dönemde aynı kıyafetle diğer antrenmana çıktığını görmedim. her seferinde başka kıyafet giyerdi. bu gerçekten inanılmazdı. tam anlamıyla gerçek bir megalomandı.

    frank de boer , galatasaray "la ilgili olarak pişmanlığı olup olmadığı şeklindeki bir soru üzerine de, "hayır, çünkü ben bilerek ve isteyerek seçimimi yapmıştım . çok güzel bir kulüp galatasaray . her zaman şampiyonlar ligi "nde mücadele ediyorlar ve istanbul gibi harikulade bir şehrin takımı. ben orada belki çok üst düzeyde değildim diye konuştu.

    --- alinti ---

    kaynak: ntv-msnbc
App Store'dan indirin Google Play'den alın