resim
Lionel Jules Carole
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 1434
    27 şubat 2017 galatasaray beşiktaş maçında sol kanadı tek başına savundu, tek başına hücum etmeye kalktı. doksan dakika boyunca yalnızdı. ne bruma ne de yasin tarafından destek gördü.

    takımdaki en diri oyuncudur kendisi. zira o tempoyu kaldırabilecek başka bir futbolcumuz yok.

    bütün bunların yanı sıra geçen seneki performansını aratıyor. geçen sene defansı iyi hücumu kötü derken, bu sene defansif yönden de çuvalladı. gerçi bunun tüm sorumlusu kendisi değil diye düşünüyorum. zira savunma işi takım işidir. ama yine de bir bek kademe almayı bilmeli, arkasını unutmamalı...

    ve ortaları. evet. aslında driblingini iyi buluyorum. bindirmeleri de iyi. her ne kadar sağ ayağını hiç kullanmasa da ve bu tek ayağını kullanma zorunluluğu onu zor durumda bıraksa da yine iş görüyor. ama ortalara gelince...

    be kardeşim, kaldır şu topu biraz yahu. bomboş durumdasın, sıfıra inmişsin, kaldır gitsin. çok zor olmasa gerek.

    ciddi anlamda orta çalışması yapması gereken bek. ve defansif yönden kendisini çok daha geliştirmeli. mental yönden de zayıf olduğunu düşünüyorum. çok geç karar veriyor, hızlı düşünmüyor.

    yine de burada yerin dibine batırıldığı kadar kötü olmadığını düşünmekle beraber, fizik olarak takımın en iyisi nazarımca.

    a takım seviyesinde? onu tam bilemiyorum. ama çok iyi bir yedek, sanırım buna kimse karşı çıkmaz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın