resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 8479
    siyasi iktidar bu kadar güçlüyken, her şeyi herkesi yönetmek isterken galatasaray'a kendisi değil ama kendisi üzerinden senaryolarla çok yük binecektir. kendisi de durumun farkındadır. türkiye'de siyaset ne isterse o oluyor. büyük paraları, parsaları hep beraber yiyorlar. yönetemeyecekleri, sivas zara köy derneği başkanlığına oturacak adama bile müdahale edecek bir iktidar var karşımızda. ülkenin en önemli sivil toplum kuruluşu, avrupa'ya açılan yüzü, maddi manevi bu gücü kaybetmek, kontrolünü ellerinden kaçırmak işlerine gelmeyecektir.
    gerçekçi olmak da fayda var. ünal aysal, vizyonlu bir iş adamıdır. galatasaray'a da çağ atlatmıştır. fakat galatasaray'da ülkedeki tüm kurum ve kuruluşlar gibi tek el, iki dudak arasından çıkacak kelimelerle dizayn ediliyor. netice de bu genel kurul da iş adamlarından kurulu. kimse sabah şirketine gittiğinde maliye gelsin istemiyor.
    aysal iyi niyetlidir. aysal'a bir operasyon yapılmıştır. ve bu operasyon aysal'a değil, türkiye'nin para edecek her marka kuruluşuna, her para eden alanına yapılan hamlelerden bir tanesidir. bu siyasi düzen değişmedikçe, aysal istikrarlı bir yönetim biçimi kuramaz. tüm kulüpler batık, herkes biat etmiş durumda. bir tek hareket alanı olan galatasaray. onun da elinden değerli gayrimenkullerini alıyorlar ve dımdızlak kalacak. bundan sonrası zaten hep fırtına. genel kurulumuzda cumhuriyete atıfta bulunan üyeler görüyorduk ya, heh artık onlara söz hakkı dahi verilmeyeceği genel kurullar izleyeceğiz. ya da söz hakkı alamayacaklar korkudan. bu gerçeklikle, türkiye gerçekçiliğiyle galatasaraya bakılması gerekiyor.
    hayal kurmayalım. galatasaray türkiye'nin yüzüdür. galatasaray ne yaşıyorsa, türkiye bunu yaşıyor. türkiye için ne kadar ışık görüyorsanız, galatasaray için de o kadar ışık vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın