• 98
    cenaze marşı falan diyenler olmuş saygı duyarım ama şahsen her dinlediğimde tüylerimi diken diken eden, hatta ağlatan marştır.

    şereftir seni sevmek cimbomum, senle ağlayıp gülmek...

    layıksın bu sevgiye galatasaray'ım, şanlı galatasaray...

    yüksel ta arşa kadar, şanlı galatasaray...

    bugün yer gök inleyecek, stat yetmeyecek. elimizi kalbimize götüreceğiz her galatasaraylı olarak, zaferi hissedeceğiz, inanacağız, azmedeceğiz, destek olacağız. ve hikayenin sonunda da belki mutluluktan ağlayacak belki olduğumuz yerde koşturup duracağız. kimimiz babasına, arkadaşına, sevgilisine sarılarak hissedecek çocukluk aşkımızı, kimisi çığlıklar atacak çocuk gibi. galatasaray bu efendim galatasaray bu! tek aşk, biricik sevda. bugün beşiktaşlı arkadaşlarla gün boyu münakaşa ettik, siz kazanacaksınız biz kazanacağız olayı... üstadım dedim, galatasaray hangi maçı istemiş de alamamış? arsenal, real madrid, manchester united?

    diğerlerinin hayalleri bile bizim için retro, sadece kupa olarak değil ama karakter anlamında da asalet anlamında da. selahattin beyazıtlardan, ali uraslara, ali sami yenlerden metin oktaylara gheorghe hagilere... asalet demektir galatasaray. halkın diliyle gaassaray!

    gün tek yumruk olma günüdür. inanınız, galatasaray kendisine inananları hiçbir zaman yanıltmamıştır. bundan sonra da gelenek devam edecektir.

    #gücünütarihindenal
App Store'dan indirin Google Play'den alın