resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 1098
    kendisinin kadroya alınmayışını tudor dışında bir yere bağlamanın saçma olduğu oyuncumuz. tudor efendi nasıl ilk hafta brumayı almadıysa bu hafta da linnes'i almadı.

    bu adamın nasıl kötü göründüğünü hiç anlayamıyorum ya. biz bu kadar insan hiç mi futbol bilmiyoruz acaba. carole yetersizi ve semih/sabri yeteneksizleri ile akşam ne yaparız bilmiyorum da, bu yapılan net korkaklıktır. ayrıca baya da bir düz mantık eğer hava toplarından dolayı semih tercih edildiyse. sadece uzun adamlarla hava topu savunması yapılabiliyorsa al basket takımından 2 oyuncu, bütün dertler bitsin. nasıl olsa carole-semih-sabri 3 lüsünden 2 si ile de pek bir hücum yapabilme şansın yok.

    sadece yan pas yapıp orta daha çizgisini geçemeyen 2 bekle ne yapacağız akşam bakalım. neyse küfür yazıp siliyorum zaten en iyisi bekleyip görmek. böyle maç günleri entry girmeyi/tweet atmayı falan da hiç sevmiyordum ama sinirden duramadım.

    yine de bir daha ekleyeyim. kendisinin kadroda olmayışının takımdaki yeniçerilerle alakası yok bence. zaten ilk 11'de başlaması gereken bir maç, oynatmayı düşünen hoca her türlü oynatırdı. fm/cm mantığıyla düşünüp defansif adamları koyayım diye alınmamasının sonuçlarını akşam izleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın