• 35
    şampiyonluk adayı bir takımda oynaması ya da iyi performans göstermesi shaqtin a fool videolarında boy göstermesine engel değildir. shaqtin james harden'ın mvp olduğu bir program sonuçta. ne kadar iyi oynadığınız değil ne kadar mallık yaptığınız önemli.

    zaten javale daha bu sezon kendi takımının sayısından sonra rakip sahadan topu oyuna sokmaya çalışmış bir moron iken neyine güvenip "ben artık büyük oyuncuyum shaq, üzerimdem prim yapmayı bırak." havalarına girdi anlamıyorum. babası yaşındaki hall of fame üyesi bir nba efsanesine "taşaklarımı ağzından çıkar" demek için epey şuursuz olmak lazım zaten. gerizekalı imajını shaq değil bizzat kendisi yaratmıştır.

    shaq biraz akıllı olsa yazdıklarıyla dövebilirdi bunu ama kırılgan bir ego sahibi olduğu ve eleştiriyi kaldıramadığı için 12 yaşındaymış gibi cevaplar vermiş. seviyesiz bir diyalog olmuş. bu aralar nba oyuncularının eleştiriye tahammülsüzlüğü acayip bir boyuta geldi. kevin durant gibi rol modeli olması gereken yıldızlar turabi usulü tweetler atıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın