• 34
    evet javale mcgee'nin artık reaksiyon göstereceği belliydi ancak shaq mcgee'nin yaptığı saçmalıkları göstermekten başka bir şey yapmadı ki allasen bir açın izleyin mcgee'nin shaqtin'a fool'a düşen görüntülerini diyorsun ki şu adam sadece boyu-kolları uzun ve zıplayabiliyor diye senede 5-10 m dolar cukkalıyor ama beynini kuşa taksan ters uçar.

    yanlış potaya atmalar mı dersin takım arkadaşının hücum ribauntu aldığının farkına varmayıp defansa depar mı dersin bomboş fast break de smaç yapmaya çalışıp sayı yapamama mı dersin.

    baktın sürekli böyle gündeme geliyorsun sana da ağır gelmeye başladı insan biraz dikkat eder yahu adam devam ediyor saçmalıklara programın formatı gereği de sürekli gösteriliyor.

    kevin durant'in olaya dahil olması takım arkadaşını savunmak adına mantıklı olsa da olmamış hele de shaq için sadece herkesten büyüktü o yüzden sayı atardı diye bahsetmesinin elle tutulur hiç bir yanı yok. adamı kazandığı yüzükler ile tokatlar. shaquille o'neal'in pota altında karşısına rakip olarak çıkan adamların listesinin en altındaki adam javale mcgee'yi çiğner sonra bench'e tükürür.

    shaq'ın olayı bitiriş tweet'i herşeyi açıklıyor. mcgee şimdi warriors da diye kendini bir bok sanmamalı bu sene şampiyon dahi olsa yani bir yüzük bile kazansa herkes onu shaqtin'a fool ile hatırlayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın