• 106
    çoğunuz gibi ben de tudor'u büyük maçlardan takip ettim ve bu adamla ilgili emin olduğum bir şey varsa büyük maçlarda rakibini iyi analiz ediyor ve iyi hazırlanıyor. açıkçası şampiyon olamayacaksak da en azından hedef maçları kazanan, zor maçları iyi oynayan bir takım görürsek gelecek sene için umutlanabiliriz.

    semih ve hakan'ı beklerde kullanacağı söyleniyor bazı yerlerde. böyle bir şey olursa herhalde bu hocanın beklerden hücum beklemediğini, adam gibi savunma yapsınlar yeter, dediğini gösterir. tabii kafa topları da bu tercih de önemli etkenlerden biri olabilir ama yine de linnes oynayabilir. gerçi bu sadece söylenti ve ben hala bu ihtimali az görüyorum.

    öte yandan selçuk oynamayacak deniliyor ki, 3 yıldır her maçta olması gerektiği gibi bu maçta da olmaması lazım selçuk'un. umarım doğrudur.

    sanırım ben şöyle bir kadro tercih ederdim: http://galatasaray11.com/i/23682.jpg

    açıkçası ahmet falan risk almaya gerek yok diye düşünüyorum. hakan ve chedjou bu maç için ideal ikili bence. carole umarım biraz uyanmıştır zira son maçlarda baya uyuyordu. linnes son haftalarda bir şeyler oynamaya çalışan oyunculardan.

    orta ikili ise evet bundan önce oynadığı 2 maçta çok kısır kalan de jong-tolga ikilisi ama o maçlardan biri kadıköy biri de takımın zekasını tek başına yükselten sneijder olmadan oynadığımız maçlardı. tabii bunlardan biri yerine josue de olabilir.

    yasin ise defansa yardımı ve skor katkısı sebebiyle tercih edilebilir gibi ama garry oynarsa da çok yanlış diyemem.

    ve sonunda dönen sneijder tabii ki yine en önemli silahımız. sneijder arenada bir başka oynuyor ve takımı da oynatıyor. bu maç sneijder nasıl olursa takım da öyle olur diye düşünüyorum. fenerbahçe gibi 2 tane tamamen savunma odaklı adamlarla oynamıyor beşiktaş. bu yüzden biraz daha rahat olur umarım. sneijder ve podolski bazen çok ince işler yapabiliyorlar umarım bu maçta da onlardan görürüz.

    ve tabii ki tribün. 45 bini falan bulacak herhalde maç. açıkçası oraya giden taraftar en azından 90 puan tablosundan bağımsız takılmalı. ki zaten arena atmosferi iyi olunca bizim takım gerçekten ateşleniyor.

    durumlar böyle. karamsar bir tablo var gibi ama kazanırsak da puan farkı 4'e iniyor. ama benim bu maç gözlerim tudor üzerinde olacak. şampiyon olsun, olmasın bu maçları nasıl oynattığı önemli. umarım başarılı bir sınav verir ve biz de umutlanırız.

    allah yardımcımız olsun, 1 hafta tinerci muhabbeti dinlemeyelim yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın