resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8711
    müthiş bir hikaye yazmıştır. takımıyla birlikte 3 kupa almıştır. sonra devam filmini o kadar kötü çekmiştir ki, tarifi yok. hani rocky serisindeki rocky 5 gibi bir olaydı kendisinin galatasaraydaki 2. sezonu. bu kadar kötü olmak için özel çaba harcamıştı neredeyse.

    müthiş bir hikaye yazmışsın, kendini inanılmaz seviyelere çıkarabilirsin. çok mu zor transfer işini transfer işini bilenlere bırakmak, koordineli çalışmak, bu isteklerin yönetim tarafından hayır diye cevaplanırsa çıkıp çatır çatır yönetimi topa tutmak? hayır bu yönetimin senin arkanda durmayacağı gün gibi ortadaydı, durmadılar da.

    ben kendisine üzülmüyorum, kusura bakmasın pek de iyi hatırlamıyorum kendisini. müthiş bir hikaye yazmış, sonra da jet fadıl gibi kendisine inananları ortada bırakmıştır. ki bu taraftar kendisine acımasız da davranmadı. olacak olacak videoları az mı döndü? destek sloganları az mı atıldı? kendi kendisinin başını garip sevdalar yüzünden yedi. futbolda milliyetçilik, adamcılık nedir yahu? akıl alır bir şey mi bu?

    zor değildi şampiyon olduktan sonra güzelce ingilizce öğrenmek, transfer işlerinde scout ekibine güvenmek v.s. yapamadı, kendisi bilir. galatasaray ondan önce de çok kupa kazandı, ondan sonra da kupa kazandı, kazanmaya da devam edecek. kendi başını yediğiyle, bir de kötü hatırlandığıyla kaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın