• 591
    tribünde olmayı seven fakat bu sistem karşısında bir tepki ortaya koyabilmek adına çok sevdiği tribünlerden ayrı kalan bir çok insan var.

    tribünde olmayı bende çok seviyorum. bundan dolayı da pasolig sistemine dahil oldum. bu sistemin kaldırılmasını gerçekten çok istiyorum. pasolig almayarak tepki koyamadım. bende farklı bir şekilde tepki koymak istedim ve bu başlık altında pasolige gerek kalmadan izlenebilecek maçları listeleyeceğim. belki tribüne hasret kalmış insanlar bu maçların içerisinden gidebilecekleri bir maç bulabilirler.

    01 adana (bkz: kozan belediyespor - cizrespor)
    spor toto 3. lig 1. grup maçı. küme düşme hattını çok yakından ilgilendiriyor. saat 13:30 da başlayacak maç. adanada olup da pasoligi olmayanlar için gidilebilecek güzel bir maç.

    03 afyon (bkz: afjet afyonspor - orhangazispor)
    spor toto 3. lig 3. grup maçı. saat 13:30 da başlayacak maç. afyon liderlik koltuğunda ve seyirci ortalaması birçok süperlig takımından daha fazla. bu sezon stadı tamamen doldurdukları maçlar oynadılar. güzel tribünleri var. afyonda olanlar düşünmesin gitsin.

    06 ankara (bkz: etimesgut belediyespor - menemen belediyespor)
    spor toto 2. lig krmıız grup maçı. saat 13:30 da başlayacak maç. menemen belediyesporun başında suat kaya var ben olsam sırf bunun için bile giderdim.

    07 antalya (bkz: kemerspor 2003 - manisa bbsk)
    spor toto 3.lig 2.grup maçı. saat 13:30 da başlayacak maç. antalayada muhtemelen güzel bir hava olur. pazar kahvaltısını yaptıktan sonra güzel bir aktivite olabilir.

    09 aydın (bkz: nazilli belediyepor - büyükçekmece tepecikspor)
    spor toto 2.lig beyaz grup maçı. saat 13:30 da başlayacak maç. biletler olsa olsa 5 lira olur. 5 liraya daha güzel aktivite yapılamaz.

    16 bursa (bkz: yeşilbursa - dardanelspor)
    spor toto 3.lig 2. grup maçı. saat 13:30 da başlayacak maç. puan durumuna bakınca bu maç ateş ediyor benden söylemesi. iki takımda küme düşme hattının hemen üstünde. bursada olsam kesin kaçırmazdım.

    19 çorum (bkz: çorum belediyespor - van bbsk)
    spor toto 3.lig 1. grup maçı. saat 13:30 da başlayacak maç. beyler, sahadan da taraftarlar atışmaya başlamış bile şimdiden playoffu çok yakından ilgilendiren maç. çorumlular sakın kaçırmayın. kaç tane çorumlu okuyacaksa bu entryi. *

    20 denizli (bkz: kızılcabölükspor - erzin belediyespor)
    spor toto 3. lig 1. grup maçı. saat 13:30 da başlayacak maç. hava güzelse neden gidilmesin.

    21 diyarbakır (bkz: amed sportif - anadolu üsküdar 1908)
    spor toto 3.lig beyaz grup maçı. saat 13:00 da başlayacak maç. büyük ihtimalle tribünler dolu olur. amed sportif liderlik için anadolu üsküdar ise düşmemek için mücadele edecek. gidilecek maç valla.

    24 erzincan (bkz: 24 erzincanspor - gölcükspor)
    spor toto 3. lig 1. grup maçı. saat 13:00 da başlayacak maç. galatasaray gelince gidersin önemli olan gölcük geldiğinde gitmek.

    29 gümüşhane (bkz: gümüşhanespor - hatayspor)
    sport toto 2. lig beyaz grup maçı. saat 13:00 da başlayacak maç. ya şu maça gitmeseniz bile girin sahadan da forumu takip edin. iki takım taraftarı da ateş ediyorlar birbirlerine. çok güzel maç olur. iki takımda iyi. gümüşhanede olanlar kesinlikle gitsinler maça.

    34 istanbul (bkz: pendikspor - fatih karagümrük) (bkz: istanbulspor - bb erzurumspor) istanbul da birkaç maç var ancak bu iki maç çok önemli maçlar. pendik karagümrük maçı zaten bir derbi ve taraftarların ilk maçtan sonra birbirleriyle sıkıntıları var. ikinci maç ise çok çok önemli bir maç.ilk iki sırayı paylaşan takımların maçı. seç beğen git.

    35 izmir (bkz: karşıyaka - kırklarelispor)
    spor toto 2. lig kırmızı grup maçı. saat 13:30 da başlayacak maç. karşıyaka playoff için kırklareli ise düşmemek için oynayacak.

    41 kocaeli (bkz: kocaelispor - karacabey birlikspor)
    spor toto 3 lig 1. grup maçı. saat 13:30 da başlayacak maç. kocaelispor liderlik için karacabey düşmemek için oynayacak. bu maça ister gidin ister gitmeyin zaten tribünler doluyor ben sizin için söylüyorum gidin güzel vakit geçirin.

    42 konya (bkz: konya anadolu selçukspor - zonguldak kömürspor)
    spor toto 2.lig beyaz grup maçı. saat 13:30 da başlayacak maç.

    46 kahramanmaraş (bkz: kahramanmaraşspor - keçiörebgücü)
    spor toto 2. lig beyaz grup maçı. sat 13:00 da başlayacak maç. keçiörengücü liderliğe kahramanmaraşspor düşmemek için oynayacak. pazar günü saat 13:00 da daha güzel bir aktivite olabilir mi bilmiyorum.

    48 muğla (bkz: muğlaspor - 12 bingölspor)
    spor toto 3. lig 3. grup maçı. saat 13:00 da başlayacak maç.

    51 niğde (bkz: niğde belediyespor - mke ankaragücü)
    spor toto 2.lig kırmızı grup maçı. ankaragüçlü taraftarlara deplasman yasağı getirilmiş. iki takımda playoff sıralamasında. çekişmeli ve güzel maç olur gidilesi.

    54 sakarya (bkz: sakaryaspor- elaziz belediyespor)
    spor toto 3. lig 3. grup maçı. saat 13:30 da başlayacak maç. bu kadar konuştum ettim şehrinizdeki maça gidin diye. ben sakaryalıyım ve bu hafta da stattaki yerimi alacağım. çok da güzel tribün oluyor. iki hafta önce 15 bin kişi vardı 13 bin kişilik statta. kalkıyorum pazar sabahı güzel bir kahvaltımı yapıp maça çıkıyorum. izliyorum bir güzel. çıkıncada çay mı içerim eve mi geçerim orası bana kalmış.

    58 sivas (bkz: sivas belediyespor - bucaspor)
    spor toto 2.lig beyaz grup maçı. saat 13:00 da başlayacak maç.

    60 tokat (bkz: tokatspor - kayseri erciyesspor)
    spor toto 2.lig kırmızı grup maçı. saat 13:30 da başlaacak maç. 23 haftada kayseri erciyessporun -1 puanı varmış. *

    61 trabzon (bkz: 1461 trabzonspor- kastamonuspor 1966)
    spor toto 2.lig kırmızı grup maçı. saat 13:00 da başlayacak maç.

    62 tunceli (bkz: dersimspor - yomraspor)
    spor toto 3.lig 2. grup maçı. saat 13:00 da başlayacak maç.

    71 kırıkkale (bkz: türk metal kırıkkale - erbaaspor)
    spor toto 3.lig 2. grup maçı. saat 13:00 da başlayacak maç.

    72 batman (bkz: batman petrolspor - tire 1922)
    spor toto 3.lig 2. grup maçı. saat 13:00 da başlayacak maç.

    81 düzce (bkz: düzcespor - bodrumspor)
    spor toto 3.lig 2. grup maçı. saat 13:30 da başlayacak maç. çok keyifli bir maç olabilir. ilk iki sırayı paylaşan takımların maçı.

    beyler 81 ilden 27 sinde passolig olmadan izleyebileceğiniz maçlar var. kimi maçlar resmen gel beni izle diye bağırıyor. yani bir pazar günü 5 liraya 10 liraya daha güzel bir aktivite olamaz. madem ki passolige tepki koyuyoruz, bu tarz maçlarla da içimizdeki özlemi dindirebiliriz.

    not: maçların hepsi 26 şubat 2017 tarihindedir. bu kadar uğraştıktan sonra tarih belli değil diye silinmesin entry. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın