• 9
    pasoligin bir etkisi var mıdır bilmiyorum ama son zamanlarda bu tipler oldukça çoğaldı. benim aklım fikrim bu arkadaşları anlamaya yetmiyor. maça çok sık gitmeyen birisi olabilirsin, maça gittiğini sosyal platformlarda paylaşmak isteyebilirsin, önemli bir maçtır ve sen de o maçtan hatıra kalsın diye bol bol fotoğraf çekebilirsin ancak arkadaşım düdük çaldığında o işlemlere bir ara ver allah aşkına.

    bir de bunlar haricinde stada gidip twitterdan çıkmayan adamlar var. niye ordasın sen arkadaşım. niye o kadar para verdin o kadar yol gittin. pozisyon oluyor hemen tivit, penaltı mıydı ben stattan tam net göremedim de. bak ya olaya bak. göremezsin zaten. sen o sırada çek bırak yapıp yeni tivitlerin yüklenmesini bekliyordun. zaten o da var, statta o minnacık çeken internet ile nasıl uğraşıyorlar anlamıyorum. maçtan önce kadrolara bakıcam desen maç başlayana kadar anca yükleniyor.

    kimiside var gol oluyor saniyesinde video çekmeye çalışıyor. ben biraz deli sevinirim. sağımda solumda kim varsa sarılırım. öyle bir dakikada gol gelmiş ki çıldırmamak elde değil dönüyorum sağıma omuz omuza sevinelim diye adam almış eline telefonu etrafında ki sevinci çekiyor. azıcık ruhu olsa sevince ortak olmanın, sevinci videoya çekmekten daha büyük haz verdiğini anlayabilecek.

    hadi bunları geçtim diyelim, bu gözler kahvede maç izlerken penaltıyı videoya çekmeye çalışan adam gördü. yuh ! yuh lan yuh ! daha kalitelisi internette var zaten. illa çekeceksen o anda doya doya sevin sonra git evine özetini izlerken çek. o da tv bu da tv.

    biraz ağır olacak ama söylemek zorunda hissediyorum.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın