resim
Éverton Luiz Guimarães Bilher
Takım:SK Beveren
Mevki:Önlibero
Yaş:36
Boy:1.73
Uyruk:Brezilya
  • 4
    https://twitter.com/...s/833861299981295616

    öncelikle kendisine geçmiş olsun dediğim talihsiz futbolcu. gerçekten bir futbolcunun başına gelebilecek en haksız ve aşağılık olaylardan biriyle karşılaşmak durumunda kalmıştır. fakat futbol hayatını sürdürdüğü ülke olan sırbistan'da bu tür şeyler ne yazık ki çok sıradan ve normal. şimdi maruz kaldığı bu saldırı sonrası kulübü partizan hangi yüzle kendisine sahip çıkabilecek merak ediyorum?

    partizan taraftar grubu olan grobari tribünlerinde defalarca radovan karadzic denen yüz binlerce masum insanın katili olan yaratığın posterini sergilemiş ve bununla da gurur duyan bir ırkçı ve faşist sürüsüdür mesela

    http://gss.gs/72G

    aynı şekilde 2007/2008 sezonu uefa avrupa ligi ön eleme ikinci maçında takımları partizan deplasmanda 1-6 öndeyken ve turu geçmiş durumdayken sırf bosnalı hırvatların takımı diye zrinjski mostar taraftarlarına saldırıp ortalığı savaş alanına çevirerek takımlarının o sezon için turnuvadan ihraç edilmesine de sebep olmak gibi yine altında ırkçılık ve faşistlik yatan bir olaya imza atmışlardır.

    velhasıl, everton luiz yaşadığı olaydan sonra kendi taraftarından da bir merhamet beklemesin bence. zira içlerinden bir çoğu da yapılanı onaylamıştır diye düşünüyorum. futbol hayatını sürdürmek için başka bir ülke araması daha mantıklı bir hareket olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın