• 70
    yönetilemeyen branşımız. mert tanrıverdi adında kendi şahsi çıkarları kulübün üzerinde olan bir menajer ile işe başlamış olmaları evvela en büyük kazadır.
    geçen sezon ortası iki koreli oyuncu ve analyst, coach, head coach ve psikolog olmak üzere toplam 6 adet koreli'ye lige yeni çıkmış bir takımın tüm hakları devralınarak bu işe start verilecekti. bununla birlikte sunulan raporda oyuncuların sezona hazırlıkları adına hazırlanan kamp programında kulübün cebinden sadece 10.000 türk lirası çıkacak şekilde her şey hazırlanmış olup; shangai'de bir etkinliğe katılmak üzere anlaşma yapılmış idi. oyuncuların uzak doğu ülkeleri ile bilgi ve birikim kazanabilmeleri, galatasaray formasının asya ülkelerinde tanıtılması projesi gerçekleştirilmiş olup, ilerleyen 4 ay içerisinde kore'nin büyük markalarından esc (esportconnected) ile konuşulan ve prensipte anlaşıldığı üzere galatasaray esport formaları, sürpriz bir oyuncu kadrosu ile asya'da tanıtılacaktı. ayrıca razer, steelseries ve diğer oyuncu ekipmanı üreten markalar ile mini bir görüşme yapılmak istenmiş olup; galatasaray es. markası altında oyuncu ekipmanı üretilecek, bilgisayar oyunlarını bir spor haline getiren herkesin evinde galatasaray markası yer alacaktı. (bunun yapılması adına teknosa, mediamarkt, bimeks ve türevlerinin nabzı yoklanmıştı) bununla kalmayıp espor arenasında varolan, varolmak isteyen her gencin geç saatlere dek ayakta kaldığı düşünüldüğünde ve tecrübeyle sabit enerji içeceklerinin tüketiminin çok fazla olması nedeni ile burn veyahut redbull ile yapılması muhtemel bir anlaşma ile galatasaray es. adı altında yine gençlere yönelik olan enerji içecekleri bilumum marketlerde satışa çıkarılacaktı..
    ama ne mi oldu? istanbul'a dek getirilen koreli arkadaşlarımız bir kuruş ödenmeden evlerine gönderildi, maillere cevap verilmedi ve biz dursun aydın özbek yönetiminin plansızlığının kurbanı olduk. gayrı bu saatten sonra takımı kim kurmuş, kim yönetmiş, kim kazanmış pek önemi yok. olan galatasaray markasına olmuştur, olmaktadır. bir support oyuncusunu göndermek için 5 hafta bekleyen bir takım yöneticilere sahibiz ve bu nedense bana hiç yabancı gelmiyor.
    hatta dilerseniz bununla ilgili problem yaşayan, problem yaşandığına inananlar ''noxiak'' ın galatasaray'a geliş sürecini eğer öğrenebilirlerse, denesinler.
    ne demek istediğimi anlarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın