• 1591
    sezonu net şekilde şampiyon bitirecek takımdır. 2013-14 sezonunda da bu tür hesaplarla geçiyordu hayat ki o zaman daha avantajlıydık. 4 puan fark vardı yine son 13-14 hafta kala. arena'da maçımız var, herkes 1 puan fark gözüyle puan farkı 3.5 falan diye geziyordu. lakin işte sorunlarımız o kadar barizdi ki deplasmanda kazanamıyorduk.

    galatasaray futbol takımı hangi oyuncu grubuyla birlik olucak da 11-12 galibiyet alacak kalan maçlarda. oyuncumuza dirsek atılıyor, adamı korumaya giden yok ya.

    beşiktaş'a gelirsek. biz hangi maçı yaparsak bu arkadaşlarda onu yapıcak. son şampiyonlar ve liderler bir kaç haftadır. başakşehir'i kimse saymıyor tehdit olarak. adamlar puan tablosunda uzun süre sonra rahatladılar. geçen seneye göre daha az puanları olmasına rağmen rakip bulamadılar kendilerine. şu saatten sonra şampiyonluğu verirlerse kendileri verirler ve ben bunun olacağına inanmıyorum.

    takım olarak hedefimiz bu arkadaşlar arena'da yenmek olmalı. hem havaları falan biraz iner heralde. kaç haftadır beşiktaşlı arkadaşlarım tarafından bunaltılıyorum. 27 şubat 2017 galatasaray beşiktaş maçını inanılmaz kazanmamızı istiyorum ama gerçekçiyim. takıma inanmıyorum sadece bize yaşattıkları acılar sebebiyle bir yara bandı istiyorum kendilerinden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın