resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 301
    bu sözleşmeyi biz de, alsak başkası da alsa kıyamet kopmalı. şuan kıyamet kopmamasının sebebi tamamen şımarıklık. bahsettiğim husus tamamen performansın dışında bir şey. beşiktaş'ın geçen sene'ki maaş ortalamasına bakın. bir de şimdi ki maaş ortalamasına bakın. o maaşların bölündüğü yaşlara ve sözleşme sürelerine bakın. bunlar eleştirilmesi gereken hususlar. ancak bizim futbol alemi şımarık olduğundan performans alındığında veya yükselme trendinde olduğunda bunları konuşmaz.

    başka açıdan bir örnek vereyim. quaresma bu sene baya iyi top oynuyor değil mi? ancak sırf benim hatırladığım 3 tane net kırmızı kart artı ekstra ceza hak edecek pozisyonlar var. bu iki tane farklı durum. ancak quaresma iyi oynadığından yaptığı hareketler hiç de yeterli seviyede eleştirilmedi. yeteri kadar eleştirilmediği ve quaresma'nın iyi oyununun gündemde yarattığı pozitif etkiden iyice güçten düş(ürül)müş hakemler cezadan daha fazla kaçıyor.

    5 sene sonra bu tarz bir transfer yapsınlar (yaş, ikinci kez satabilme ihtimali, kariyerin durumu, sene ve maaş açısından baktığımızda) çok ağır eleştirilecekler. zira 5 sene sonraki halleri bizim şuan ki halimiz. ya da tam tersi bizim 5 sene önceki halimiz onların şuan ki hali.

    bu arada bu bir takım eleştirisi değil. yöneticiden, taraftara, oradan medyaya kadar var olan şımarıklık eleştirisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın