• 10182
    zaman geliyor cok ters düşünen yazarların entryleri ile karsilasiyorum. bazen mesaj atıyorum bazen gerek duymuyorum.

    zaman geliyor elestirinin boyutunu hayli asan entrylerle karsilasiyorum. sinirlerim bozuluyor, kesinlikle mesaj atmiyorum cunku anlasacagimizi hiç düşünmüyorum.

    zaman geliyor rakip taraftarı olduğunu düşündüğüm yazarların entryleriyle karsilasiyorum. onlarada mesaj atmiyorum, zayif da olsa moderasyon tarafindan farkedilebilmesi umudunu taşıyorum.

    zaman geliyor, cok keyif aldığım entrylerle karsilasiyorum basıyorum on numarayi. hatta yazarının baslik altına entry bile giriyorum. bilgilendirici birçok entry okudum bugüne kadar. bunu kendine gorev edinmiş yazarlarda var ellerine emeklerine sağlık.

    ne olursa olsun bu sözlük çok zaman bana keyif veren bir platform oldu. benim asıl deginmek istediğim nokta ise hosa gitmeyen entrylerden sonra sözlük altının bu boyutta elestirilerle dolu olmamasi gerektiği. şahıslarla problemlerin daha kolay halledilebilecegi taraftariyim. sözlük güzel beyler. elbette farkli bakış açıları olacaktir ki bu konuda da bu ortam mesaj yoluyla tartisma imkani sağlamis sizlere. azıcık kullanin su özelliği.

    problem sözlükte degil insanlarda. yani insanın yazdığı ortamı bu kadar gömmesi bana saçma geliyor. kullanıp kullanmamak bizim elimizde. okuyup okumamakta ozguruz.

    insanın olduğu yerde farklılıklar mutlaka olacaktır. en azından yazabilme şansına sahipsiniz. binlerce okuyan insan var. görüş bildirmek istese bile bildiremeyecek bu kadar insan varken elinizdeki sansi iyi degerlendirin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın