• 1863
    muslera
    semih chedjou carole linnes
    josue(evimizde oynadığımız maçlarda en azından) tolga
    yasin sneijder bruma
    podolski

    bence elimizdeki oyuncu grubuyla çıkarılabilecek en uygun kadro bu. kadroda asıl mevkii dışında oynayan bazı oyuncular var. bu isimleri neden yazdığıma gelirsek.

    linnes: sol bekte gayet iyi gidiyor. bu şekilde devam etmeli ben kendisinin sağ bekte böylesi bir performans gösterdiğini hatırlamıyorum. bence mevkisini buldu.
    carole: stoper mevkiinde sol ayaklı bir tek hakan balta var. o da zaten yetersiz. carole sok bekte yetersiz ama bence sahip olduğu özelliklerle iyi bir sol stoper olabilir. bir kere hava toplarında gayet iyi. ayağı fena değil. topla çıkışları iyi. eğer sol bekte yaptığı hataları stoperde yapmazsa sezon sonuna kadar işi götürebilir.
    semih: (bkz: #2123033) 'da neden sağ bek olması gerektiğini yazdım. stoperdeki semih'ten çok daha faydalı olabileceğini düşünüyorum. sabri ve cavanda düşünüldüğünde neden sağ bek olması gerektiği anlaşılacaktır.
    josue: rezalet bir on numara performansı vardı. ancak 8 numaraya çekildikten sonra iyi performans gösterdi. top kullanma becerisi iyi. bundan dolayı özellikle evimizde oynadığımız maçlarda sneijder'e çok fazla yardımcı olacaktır. duran topları sneijder'le ortaklaşa kullanabilir. özverisi yüksek. gerçekten mücadele ediyor. tabii 4-2-3-1 dizilişinin ortasaha ikilisinden beklediğim özelliklere pek sahip değil ancak sene sonuna kadar idare etse yeter. ondan sonra kendisinin yerine iyi ve gerçek bir 8 numara alırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın