• 1861
    galatasaray futbol takımı sayesinde, ideal on bir oluşturacaz diye beyin fırtınası yapmaktan einstein'a evrilecez yakında. son beyin fırtanımın ardından şöyle bir on birde karar kıldım.

    muslera
    semih chedjou ahmet linnes
    tolga carole
    garry sneijder bruma
    podolski

    semih kaya anlamsız şekilde iyi bir bek performansı veriyor. stoperlerden elde olanların en iyi iki tanesini yazmaya çalıştım. martin linnes sol bekte gayet iyi. savunmayı böyle kurarım.

    orta sahada artık temposuzluktan, fizik güçsüzlükten bıktım. tolga ciğerci ve lionel carole bence bizi orta sahada ihya eder. ikisi de fiziğini kullanmayı biliyor. ikisi de sürekli öne oynamayı düşünüyor. carole'ün top sürme yeteneği ve pas yüzdesi ortada. rakip kalecilerin yapacağı degajlarda da kafa topu alır. yan toplarda bir kişi fazla olmamızı sağlar. hatta nadiren çektiği şutlara bakınca diğer orta sahalarımızdan sert ve isabetli vuruyor diyebiliriz. tolga sene başındaki performansına dönerse altın portakal ile birlikte iyi üçlü oluşturacaklarını düşünüyorum. diğer mevkileri konuşmaya gerek yok sanırım. özetle ideal on bir bence budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın